Det håller i sig!

Träning idag med! Först lite smått med PT och sedan var jag ute och gick en dock ganska lugn promenad på 50 minuter med en vän, sedan nu på kvällskvisten gick jag en promenad med älsklingen på 30 minuter.

Har ätit ganska lite idag dock så varit otroligt seg (kan ha o göra med värmen med). Åt tacosallad till lunch, en halv naturdietbar och halv smoothie till mellanmål och hemmagjord köttfärslimpa (som blev så jävla goooooood) med potatis och grönsaker till middag.




PT

Var ju och hade gymintrodukiton idag med en PT. Det gick riktigt bra. Kunde ju det mesta men har alltid varit lite osäker på hur många repetioner och så jag ska ha. Hon tyckte jag var ovanligt stark i rygg och mage så det var kul att höra. Så nu ska jag köra stenhårt efter detta. Är så himla taggad!

Blev även 50 minuters lugn promenad förut med en kompis. Så himla varmt ute men blir nog gymmet sen ikväll så jag får gå av mig lite. Har ätit lite dåligt idag så är ganska seg.

Dagens kost och motion 30/5

Kost:
Frukost: En liten grov macka m. ost och gurka + en liten skål med lättfil och jordgubbar
Mellanmål: En banan
Lunch: Sallad
Mellanmål: En liten grov macka m.ost och gurka
Middag: Nudlar m. kycklinggryta, grönsaker
Övrigt: Vatten, pepsimax, några jordgubbar

Motion: 20 minuter promenad och 10 minuter jogging på löpbandet + 45 minuter vattengympa

Kommentar: Känner mig riktigt nöjd. Inga sötsaker för fem öre. Lagom stora protioner. Skön träning. Bra Emma!

Ny vecka med massa nya möjligheter

Jag är så himla peppad för denna vecka som kommer! Jag ska ge järnet! Helgen gick jättebra och jag tröck inte i mig något onyttigt som lätt blir på kvällarna när man känner suget börja komma. Blev ändast några få godisbitar som jag kan räkna upp på en hand som jag åt mitt på dagen.

Bestämde mig ju att gå ner 20 kg till midsommar men det rök ju, så jag har bestämt mig för ett mål att gå ner ytterligare 4 kg till midsommar, vilket är 1 kg i veckan!

Så nu jävlar!

Veckans träning


Tycker det ser riktigt bra ut om jag får säga det själv. 6/7 dagar med träning. WOHO! Riktigt stolt med tanke på att i början av veckan trodde jag knappt att det inte skulle bli mer än 2 träningstillfällen.

Mitt andra hem med min andra hälft <3


Han ser ju nästan lite biff ut ;)

Men jag är så jävla glad över träningen just nu så ni kan inte ana! Jag vill verkligen träna 24/7! Är otroligt stolt över min andra hälft som motionerat med mig hela 4 gånger denna vecka. (han kör annars basket 2 dagar i veckan)

Blev styrka för överkroppen och 45 minuters promenad. Ville jogga lite men ömmade i benhinnorna.

Bara längtar tills tisdag då jag ska få mitt träningsprogram så jag kan köra på "riktigt".

Hej ångest

Har en riktig ångest just nu över att jag inte har tränat idag. Usch. Kan det bara bli söndag nu så jag kan få jobba klart och sedan få åka till gymmet. Dör lite smått här hemma! Urk.



Update: Fick med mig sambo på en 30 minuters promenad så nu är jag lugnare =)

Lördag

God morgon alla!

Vad händer idag då gott folk? Jag själv ska fota ett bröllop och jag bara längtar tills klockan blir 13.00 så jag kan få knäppa massa fina bilder. Ska bli så kul. Hoppas verkligen vädret tillåter.

Här är en bild jag satt och redigerade lite igår.


Dagens kost och motion 27/5

Kost:
Frukost: Två grova mackor m. ost och gurka, juice
Mellanmål: En banan
Lunch: 1/3 paket nudlar m. grönsaker
Middag: Tacos
Fredagsmys: 4 godisbitar + jordgubbar
Övrigt: Vatten, pepsimax

Motion: Styrketräning av överdelen av kroppen, 45 minuters intensiv promenad.

Kommentar: Kan verkligen inte klaga på dagen i helhet. Kunde kanske skippat de 4 godisbitarna.

Spagettiben

Säger bara en sak: O-M-G!

Tog en celsius en stund innan jag gick till gymmet. Tyckte jag var lika trött ändå. Styrketränade underdelen av kroppen och kände fortfarande ingenting. Sedan gick jag på löpandet. Började gå, kände helt plötsligt hur mycket energi jag fick! Ökade hastigheten, ökade mer. Jag gick så jävla fort i 42 minuter. Har aldrig gått så fort i hela mitt liv! Sedan blev jag så jävla pepp att jag började jogga dom sista 3 minutrarna (bestämde mig för 45 minuters kondition) men det blev ingen jogging, jag rent ut sagt KUTA! När dom 45 minutrarna hade gått var jag inte ens trött och då hade jag även styrketränat benen( + haft extremt mkt o göra på jobbet och varit på marknad), helt sjuk! Dock är benen som spagetti nu.

Så min åsikt: Stor tumme upp! (Tror dock ej på att den bränner 100 kcal av att bara dricka den men helt klart att den ökar ens prestationsförmåga)

Är så jävla pepp så ni kan inte ana! Fan älskar träningen stenhårt så därför tog jag tag i saken och bokade en PT som jag ska träffa på tisdag så jag tränar rätt till 100 %.


Extrem ful bild på mig men såhär mycket energi har jag kvar!

Celsius

Nu har jag fått hem mitt 6-pack med celsius som jag beställde hem häromdagen. En i varje smak skulle det vara men råkade få två apelsin istället för en cola. Så därför det bara är 5 på bilden. Ska bli riktigt spännande och se om de hjälper mig att öka prestationen och så jag får mer energi då jag är extremt trött på eftermiddagarna.

Ni som har prövat, vilken smak är godast?


Plötsligt händer det!

Min käre sambo följde med mig till gymmet idag och han ska nog skaffa sig ett kort nu! Äntligen kan vi börja träna tillsammans. Körde överdelen av kroppen och sedan jogga jag 5 minuter och promenerade jag 10 minuter på löpbandet. Blev inte så mycket kondition men gubben min palla inte allt för mycket.

Maten har även varit bra idag - check!

Tog även oskulden på att vara vid dom fria vikterna när det var massa andra där. Har alltid bara vågat varit där när det inte varit någon där. Dock var sambon med men ändå. ihihi

PEPPPEPPPEPP!



Svettiga paret.

God morgon

Idag har jag varit vaken länge, helt frivilligt. Ska in till stan med en vän och shoppa lite och även storhandla. Ekar i kylen. Så har precis ätit en dundergrov macka med ost och massa gruka på.

Jag är så pepp just nu så det finns inga ord för det! Det går som ett rus i hela kroppen. Haha, måste ha slagit i skallen eller något. Men fan vill bara handla hem massa nyttigt och bara längtar tills de mål jag ska äta.
Inte nog med de så kanske min sambo äntligen ska ta arslet ur vagnen och börja gymma så ikväll ska han följa med. Lycklig!


Ni är bäst som får mig att vilja kämpa vidare

Tips tack!

Skulle vilja ha lite tips på frukost. Vad äter ni till frukost som får er att bli mätta?

(gärna tips på middagar och sånt med)


Pepp,pepp!

Känner mig ganska peppad just nu. Blev dock bara 30 minuters promenad idag men har gått på stan hela dagen så bra vardagsmotion. Har beställt hem 6-pack celsius nu med olika smaker. Se om det drar igång min energi lite innan träningen för att få ännu mer motivation. Vilken smak är godast för er som testat?


Så jävla bra!

...jag är! Vem trotsade tröttheten och huvudvärken och gick och gymmade ist? Fan vad bra jag är! Blev styrka för underdelen av kroppen och 20 minuter promenad och 10 minuter jogging på löpbandet. Joggade på som en idiot och ökade hastigheten så jag nästan kutade några minuter. Underbart!!!

Mår så jävla bra nu efteråt!


Bjuder på denna svettiga bild på mig själv.

Lite babbel

Sitter och funderar på vad som ska få mig och bli peppad! Just nu vet jag inte vad som är med mig. Idag har dock maten varit bra än så länge men vad har hänt med min ork till att träna? Vet inte om det har med att göra att jag faktiskt jobbar mycket och att jag rör så pass mycket på mig där? Är helt slut när jag kommer hem och skulle lätt kunna somna hur enkelt som helst (har annars världens sömnproblem)

Vad får er till att bli peppade/triggar igång er?


Dålig start på veckan

Ja usch vilken dålig start på veckan det har varit. Sov knappt något inatt och sedan upp och jobba och idag for jag som en jävla jojjo i trapporna till alla gamlingar. En tant tvinga i mig fika när jag var med henne på ärenden i centrum och då kände jag att då sket sig det direkt. Hade heller ingen matlåda så fick äta ljusa mackor till lunch för var det ända vi hade hemma. Sedan kom jag hem och stressade in till stan för att sambon skulle fixa sitt pass som han måste ha till jobbet. Där inne var det 100000 meters kö och jag kände verkligen hur mitt humör sjönk i botten o vart bara mer och mer hungrig. Sen var jag så jävla hungrig så det ända som for i mitt huvud var donken, åkte dit o hetsåt och sedan fick jag så dåligt samvete efter allt skit jag ätit idag. Sedan ska jag köra hem i rusningstrafiken och jag ballar ur totalt på all jävla trafik och vill bara hem för kände hur jävla trött jag blev.

Nu sitter jag här. Känner mig fetast i världen. Orkar knappt vara vaken och funderar hur fasen jag ska orka träna idag? Fan vad det suger just nu.

Kommer förbli fet, så är det med det.

Brownie

Hejsan alla glada!

Hur går det med träningen och kosten? För mig går det väl inte världsbäst. Har väl typ tränat en gång denna veckan och ätit som en elefant typ. Men imorgon ska jag ta tag i det ordentligt.

Men jag är iaf en brownie just nu. Solade både i fredags och idag och jag har fått massa färg =)

Har även hunnit bada lite jacuzzi och grillat med trevligt folk i parken i fredags och varit hos pappsen hela dagen igår och vi fixade massor med våran nya bil och grillade på kvällen så har knappt varit vid datorn eller hemma för den delen.

Vad har ni gjort i helgen mina sötnosar? =)

Massa moffande

Usch, känner mgi som en dålig människa med ingen självdisiplin för fem öre. Känns som om jag bara moffat dom 3 sista dagarna o jag ska väga mig imorgon.

MEEEEEN...

Inte nog med det så är min mage värre än vanligt. Jag har ofta svullen/hård mage o kan knappt gå på toa på typ 4 dagar o nu är det typ kris. Magen är stenhård! Känns som om den står ut typ 1000 mil eller något. Vet inte om jag har dålig ämnesomsättning men någon som varit/är med om samma problem som vet något som hjälper mot detta?


Gymmet avklarat

Ja idag är gymmet avklarat för idag. Blev styrka för underdelen av kroppen och så Joggade jag 10 minuter i sträck och 20 minuter promenad på löpbandet. När jag joggade kände jag mig knappt ansträngd och jag hade ett lagom bra flås vilket jag är jätteglad över. Fick inte heller ont i benhinnorna.

När jag gick på löpbandet så kikade jag på mig själv i spegeln som hänger i profil. Jag skymtade en hel del konturer på axeln och vid skuldran som inte har synts förut! Jag är så peppad just nu! Fan jag kan om jag vill!


Här kommer en dagsfärsk bild som peppar mig! (och kanske andra?)

Måndag och massa gulliga kommentarer

Nu är det ny vecka som gäller. Blev ingen träning idag men har storstädat lägenheten så det är ju alltid något. Blir jobb mellan 16.30-21.30. 

Smygvägde mig lite idag och det ser fortfarande bra ut från förra vägningen. Känns verkligen som det går åt rätt håll även fast det inte går så fort fram för min del.

Föresten så måste jag säga att ni är för gulliga som kommenterar hos mig! Det är verkligen peppande som bara den. Stort + till er <3

Veckans träning



Kommentar: Inte så mycket att hänga i gran direkt men bättre än inget. Blev 2 träningstilffällen totalt denna vecka. Men då har jag o andra sidan jobbat 6 dagar denna vecka och sprungit som en jojjo fram och tillbaka.

Skillnad?




Lite skillnad är det väl eller är jag blind?

Lördag

hejsansvejsan!

Blev sovmorgon idag. Ska jobba 13-21.30 så behövdes verkligen.

Har ju inte alls blivit så mycket tränng denna vecka men jag andade att det skulle bli så med tanke på hur mycket jag har jobbat. Men nästa vecka ska bli lugn för min del så jag kan fokusera mer på träningen. Älskar verkligen att träna.

Ska ni göra denna lördag då?

Trotsade den extrema tröttheten...

..och gick ut på en promenad! Bra där Emma. Är grymt trött ärligt talat. Men va fan, ibland måste man bara ge sig fan på saker och ting. Dock blev det bara 35 minuters promenad men tog mig ändå ut.

DOCK har jag suttit här och ätit smågodis vilket är mindre bra.

Det som inte dödar, det härdar

Ja, lite så jag känner just nu, skulle behöva stanna upp och andas lite känner jag. Imorn har jag jobbat 6 dagar i rad och är sedan ledig på fredag och jobbar helgen och måndag.

Gick intro på en annan hemtjänst idag och sprang i trappor som bara den. Kan ju inte säga att jag legat på latsidan direkt även fast jag inte hunnit och träna. Har även firat min pappa idag och kom nyss hem och där blev det ju lite gott i gott o äta.

Hoppas att jag har orekn att träna imorgon för vill verkligen!

Nej nu ska jag sova!

(Tack för alla era gulliga/peppeande kommentarer, hinner dick inte kika så mycket på mina inspirationsbloggar men kommer nog ha mer tid imorn kväll)

Stolt Emma

Jag är fan stolt över mig själv idag! Jag har jobbat idag med (kommer jobba 6 dagar i rad), sparkade mig i röven och åkte till gymmet. Körde överdelen av kroppen. Tänkte att jag skulle ta löpbandet och gå 30 minuter men vet ni vad? Jag JOGGADE hela 15 minuter utan att stanna!!!

Helt otroligt. Jag klarade knappt 1 minut förut. Så jävla stolt jag blev o jag som knappt hade tid o åka men tog mig det iaf. Men blev även 15 minuter promenad på löpbandet med.


God morgon

Eller kanske god middag. Gick upp vid kl 10 idag och börjar och jobba kl 12 så har typ bara ätit frukost och städat upp lite här hemma. Slutar 21.30 så idag blir det ingen träning, även fast jag är grymt sugen på det.


Mörbultad kossa aka träningsfreak

Ja, jag mår riktigt fint i kroppen just nu ska jag säga er. Har träningsvärk i precis hela överdelen av kroppen och jag kan knappt röra mig. Känner mig som en uppstoppad mörbultad ko. Inte nog med det är det inte illa av mig att jag var på gymmet en fredagskväll! Fan här är vi peppad!

Det ända som finns i mitt huvud just nu är *träna träna träääääääna, när ska jag träna, när får jag träna, när har jag tid att träna, jag vill träna nuuuuuuuuu*


En megasvett Emma från igår, men glad för det :D

Underbar fredag

Jag hade en riktigt bra fredag. Tog allt som det kom, fick bra resultat på vågen, var på gymmet och körde styrka och sedan 30 minuter på crossen. Var och tvättade bilen, grillade vid en sjö med några kompisar och körde sedan marioparty på wii.

En riktigt bra fredag.

Idag har jag varit extra resurs på jobbet så slutade kl 11 och är dyngtrött men får se vad dagen har att ge.

Veckans mått och vikt - första delmålet är avklarat!



Vikt
Veckans vikt:
- 1,0 kg
Total viktnedgång: -5,0 kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 39 (0)
Under byst: 99 -> 94 (0)
Vid naveln: 97 -> 90 (-2)
Buk som störst: 124 -> 114 (-1)
Röv som störst: 125 -> 120 (0)
Lår som störst: 77 -> 74 (0)

Kommentar: Men hallå! Mitt första delmål är avklarat! Weeeeeehooooo! Önskade dock att det tagit mer på måtten.

Ska bli håååård!

Jag, sjukt hård ska jag bli! (eller drömma kan man ju iaf) Tycker det är underbart att vara på gymmet. Ha på högsta volym i hörlurarna med underbar musik, ta i så man spricker och känner hur man är drängt i svett. MUMS!

Vill dit nuuuuuuuu! Får dock vänta tills imorn.

Blev styrka för överkroppen och sedan var jag ute och gick med mammsen i 60 minuter.


Längtar tills mina börst är några gram mindre så man kan träna mer normalt.

Dagens kost och motion 4/5

Kost:
Frukost: 1 banan
Lunch: Köttfärs + grönsaker
Övrigt: vatten, pepsi max, 1 clementin

Motion: Styrketräning av underdelen av kroppen, 80 minuters promenad

Kommentar: Fråga mig inte varför jag ätit så pass lite. Men inte varit hungrig. Kan inte påstå att det är så himla bra, men jag är lite så, antingen vräker jag i mig mat, eller så äter jag typ inget o får dåligt samvete för att ätit en clementin typ. Speciellt när jag tjuvkikat på vågen och den stog på minus så blir jag så.

mums med motion

Ja idag blev det gymmet först där jag körde underdelen av kroppen. Riktigt skönt var det. Sedan åkte jag och plockade upp en vän och gick ut och gick i 80 minuter. Varav ca 5 minuter var jogging. Det är så skönt att jogga. Vill kunna jogga ordentligt utan att få ont i benhinnorna. Men jag tar lite i taget till att börja med =)

Så gott med lax

Blev rester från igår så åt det till lunch idag. Älskar verkligen lax. Mums. Är lite slarvig med och väga maten men denna portion blev på 258 kcal. Försöker och ta ytterst lite av potatisen.


Happyface

Jag tjuvvägde mig lite idag för blev ju inget i fredags då jag kände mig riktigt uppsvullen och jag skulle jobba men idag när jag kollade så stog det på MINUS! Så nu är jag åt rätt håll för nu har jag gått ner som mest under min "resa". Så nu hoppas jag på att fredag visar ännu mer minus!

Gud vilken motivation jag fick nu!

Dagens kost och motion 2/5

Kost:
Frukost: 2 små grova bröd m. ost + juice
Mellanmål: 1 äpple
Lunch: Fläskfilé + tomat
Middag: Lax, potatis + grönsaker
Övrigt: vatten, pepsi max

Motion: 30 minuter crosstrainer

Kommentar: Nöjd med kosten idag och jag är mer än nöjd att jag åkte till gymmet och trampade dom 30 minutrena på crossen. Var verkligen helt död på eftermiddagen och fick givetvis dunderhuvudvärk men gav mig fan på att åka dit ändå.


(En bild jag tog i veckan som var, underbart med allt som börjar att slå ut)

Zombie

Känner mig som en riktig zombie idag. Usch. Sovit dåligt (dålig helg förövrigt). Hjärnan går i högvarv och hela dagen på jobbet har jag gått och jäspat och släpat fötterna efter mig. Känns som om mina ögonlock väger 1 ton.

MEN, jag har hållt bra med kosten än sålänge. (Bra där Emma) Jag skulle gärna vilja motionera idag men känner mig mer död än levande just nu meeeeeeen ska vila nu ett tag så ska jag se om jag får arslet ur vagnen och kan gå ut på en promenad.

Motivation = 0

Eller nått i den stilen. Fan, fan, fan.

Känns som att inget går som jag vill just nu. Känner att jag inte är värd ett skit så kan lika gärna vara fet resten av livet.


(Andas och tar nya tag imorn)

RSS 2.0