Svullen

Jag är så extremt svullen i magen att jag dör snart. Jag åkte inte ens o tränade igår för jag var så svullen i magen och öm. Hård som sten när jag trycker på magen. Hatar det här. Idag när jag var på gymmet orkade jag bara köra 25 minuter för var lika svullen idag och kände verkligen ingen motivation md tanke på att jag bara kände mig stor och klumpig.

Jag har varit hos läkaren men dom sa typ ingen och jag har läst en del på nätet och så och jag är nästan säker på att jag har IBS. Någon som har det och vad gör ni då för att dämpa det?

Tänker inte väga mig imorgon för känner att det inte kommer vara rättvist och jag har tänkt att dra igång med mitt nya mål på måndag.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hoppas det snart blir bättre! Den är ingen rolig känsla att vara svullen :(

2011-12-08 @ 20:35:35
URL: http://blodsvettochtarar.blogg.se/
Postat av: Jannica

Min arbetskamrat i somras hade de. Har du det kan du inte äta något näsan för då spyr du och skiter massa + magsmärtor.

2011-12-08 @ 20:46:48
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se/
Postat av: sugarcoma

Jag har också varit till läkare för min mage men nja, hände inte mycket där heller och det var över 2 år sedan så nu har jag väl gett mig själv en diagnos - glutenkänslig så jag undviker kolhydrater och äter jag pasta har jag glutenfritt hemma. Magen mår prima.



Hoppas du inte har IBS, men ändå skönt att kunna sätta ord på vad det är! Gå till en ny läkare och se vad de säger, get a second opinion som man brukar säga.



Kram!

2011-12-09 @ 07:37:37
URL: http://sugarcoma.shapemeup.se
Postat av: N I N A -kampen mot kilona

Usch låter inte alls roligt :/ kan det vara att du är känslig mot laktos eller gluten? Jag vet att du dricker protein pulver ibland, och när jag gör det blir jag mega svullen och orolig i magen, kanske kolla upp det? Du är riktigt duktig du, hoppas du hittar en lösning snart.

2011-12-09 @ 08:33:25
URL: http://nicaah.blogg.se/
Postat av: KAMPEN OM ATT ÖVERLEVA

Undvik fet mat. Även de bra fetterna. Jag fixar inte ens dom :(

2011-12-09 @ 13:02:33
URL: http://overleva.blogg.se/
Postat av: Catta

Jag lider också av IBS samt är laktosintolerant. Har märkt att jag mår mycket bättre när jag försöker köra lågkolhydratkost och försöker äta på ungefär samma tider varje dag, stress är inte heller bra för IBS-magar.

2011-12-11 @ 20:18:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0