Två feta dagar

Jag kräks på mig själv just nu. Igår hämtade jag min bror och hans tjej. Vi moffade allt möjligt. Träning då? Nej det blev ingen heller. Vad åt jag nere i Ullared då? Ja det vill ni inte ens veta. Blir det någon träning idag då? Nej inte det heller.

Gud vill bara spy på allt äckligt onyttigt och flottigt som finns här hemma. Funderar på o kasta av med skiten. Min kropp säger verkligen ifrån nu förtiden när den får massa skit i sig. Vill inte äta det men skitsvårt o inte göra det när min bror o hans tjej trycker i sig allt som har med flott o socker att göra. Imorgon blir det stenhård dag med både träning och kosten. Ska svettas som en jävla idiot på gymmet o skulle bara våga äta något onyttigt.

Men hade iaf en trevlig dag nere i Ullared. Är riktigt mör i skallen efter 8 timmars körning. Men fick med mig en hel del hem. Hittade ett par asfina jeansshorts där nere som jag prova för skojs skull o de satt perfekt! Helt otroligt. Det är underbart och prova kläder nu o man blir chockad varje gång man kan ha dom. Men jag köpte dock inte shortsen. Dom var väldigt korta och mina lår är ju inte dom smalaste direkt.

Hej ångest!

Kommentarer
Postat av: Anonym

släng allt. skit i dt. släng dt bara

2011-07-19 @ 22:12:50
URL: http://mscharlie.blogg.se/
Postat av: Nicole - Leopardprinted Drama Queen

häll vatten på skitmaten och släng det!

2011-07-20 @ 00:05:19
URL: http://theweirdone.blogg.se/
Postat av: Jannica

Ääääärs, ha inte ångest finis! Men släng skiten om du ändå är såpass stark, vrf ha mnassa frestelser hemma? :) keep up the good work!

2011-07-20 @ 10:42:05
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se/
Postat av: elin

Man har såna dagar, och det är okej! Bara ta nya tag dagen efter så är man på banan igen :D du kämpar på stenhårt, det är grymt att följa dig!! :)

2011-07-20 @ 19:33:36
URL: http://myfight.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0