Kämpargöd

Ja fy helvete vad jag kämpade på idag på gymmet. Först körde jag 45 minuter riktig jävla hård powerwalk. Gick på samma sjukt höga level hela vägen och min telefon ringde 2 gånger och kunde faktiskt prata samtidigt. Körde sedan ben/mage, kanske inte lika hård som powerwalken var men avslutade sedan med jogging i 5 minuter. Shit, har inte joggat på ett tag men gick bra. Inte varit på gymmet på några veckor heller och var grymt att vara tillbaka. Har ju bara varit hemmaträning/pormenader senaste tiden.

Har tagit en bild på mig själv i bara trosor och bh. Det jag ser på den bilden ser ganska okej ut. Jag gillar den formen jag har där men vill ha den mindre/tightare. Hoppas jag kommer bli nöjd en dag.

Kommentarer
Postat av: Danielas Lchf-Blogg

Jag tror absolut att du kommer att bli nöjd snart! Du är superfin och duktig!

2011-11-17 @ 22:41:06
URL: http://viktnedgangsomfunkar.blogspot.com
Postat av: Christer

Men var är bilden då... :) Skojjar... Men med tanke på förra inlägget så får man dubbelgratulera antar jag. Dels till din fokus och framgångar och dels till ringen.

2011-11-18 @ 09:46:00
URL: http://wellnessfight.ninjus.net/
Postat av: Tackan

Låter härligt med powerwalk! Skönt att se en bild på sig själv och faktiskt tycka att det är ok :-)Alltså det här med kvarg, har sett i många bloggar att det är "inne" att äta. Jag har aldrig provat. Är det för att det är mycket protein eller vad är det bra för? Kan man blanda det i mat elle rär det som mellis liksom. Hoppas det är ok att jag frågar. Funderar på att köpa en burk men tycker att det låter så konstigt själva namnet ha ha

2011-11-18 @ 10:36:35
URL: http://farhuset.blogg.se/far
Postat av: Nathalie

Heja Heja Heja :D

2011-11-18 @ 12:18:30
URL: http://blodsvettochtarar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0