Ditt feta as

Idag är jag förbannad, jävligt förbannad till och med. Arg. Känner mig ganska sopad under mattan. Fy fan. Var på gymmet förut men kunde knappt träna för jag var så förbannad och upprörd.

Kollade mig även i spegeln 150 gånger när jag träna och fy fan vad fet jag är. Inte klokt. FET som en stor jävla sugga. Fattar inte hur jag kan stå ut med min feta jävla griskropp. Magen hänger ju fan till glovet och armarna är så jävla feta så man kan ju göra julskinka på helvetena.

Vill bara spy på hela jävla skiten just nu.

Kommentarer
Postat av: Linah

oj vad elak du är mot dig själv nu. Men jag har sådana dagar också så jag ska inte säga nåt. Kämpa på bara! kram på dej

2012-04-02 @ 15:55:58
URL: http://checkpointshape.blogspot.se/
Postat av: Anonym

Men gumman vi har alla sådana dgr! Se till o tänka på dt du har åstadkommit hittills ! Du e vacker och slank låt en hjärn spökena få det bästa av digPuss

2012-04-02 @ 16:51:33
URL: http://mscharlie.blogg.se/
Postat av: Angie

Ja de där känslorna känner jag igen, att ibland bara känns allt vidrigt och man blir förbannad när man tittar sig i spegeln.Men jag ser att du gått ned 24 kg, det är ju fantastiskt. Försökt fokusera på det istället och var stolt över det du presterar.Är det ok om jag länkar till dig? Vill ha många viktbloggar att följa eftersom det motiverar mig.

2012-04-03 @ 07:28:43
URL: http://iwontquit.blogg.se/
Postat av: Ella

I know the feeling, men jag måste säga att du gjort ett hästjobb och du ser riktigt bra ut.Men det finns dagar då man känner sig som ett riktigt fläsklägg.

2012-04-07 @ 20:08:18
URL: http://camebrigebruden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0