Bra avslut på veckan

Riktigt bra avslut på veckan med 45 minuter skitjobbig powerwalk på löpbandet varvat med lutning. Vaknade imorse och han knappt gå upp så började jag klättra på väggarna så var bara att ge sig iväg. Typ tomt gym oh jag var full med energi.
 
När jag åker och tränar så känner jag inte att jag förlorar 1 timme i tid med min dotter utan tvärt om, vinner 1 timme i tid då jag har fullt med ork sen! Kan tänka mig att det finns många som stör sig på att man är o tränar men det skiter jag fullständigt i. Gör det för jag vill vara en stark mamma med ork för mitt barn. 
 

Kommentarer
Postat av: Nina - mamma till Ebba

Åh herre gud, finns det människor som en TÄNKER så?! För att man ska orka vara den bästa mamman för sitt barn så behöver man prioritera sig själv också för att orka! Tycker du är så sjukt duktig som tar dig till gymmet! Power till dig! Kram

2013-02-17 @ 11:35:23
URL: http://halmstadsmorsan.blogg.se
Postat av: Heidi

Tycker det låter helt SJUKT att man skulle förlora tid med sitt barn för man åker och tränar? Excuses for lazy people tycker jag det låter som! Herregud vad folk kommer snacka om mig när jag får barn för träningen kommer jag aldrig leva utan! Och papporna som jobbar då? Dom börjar oftast jobba efter 2 veckor, ingen tycker dom är konstiga? Jeez! Hoppas ingen säger såna där dumma saker till dig.

2013-02-17 @ 12:54:27
URL: http://heidika.blogg.se
Postat av: Anonym

Omg du skall bara veta hur många som skall moral predika detta med och träna när man har Barn.

De är avundsjuka att sådana som du och jag orkar och prioriterar träning ist för och bara jäsa och använda allt och inget som en ursäkt.

You go girl!!

2013-02-17 @ 13:05:22
URL: http://Mscharlie.blogg.se
Postat av: My

Skönt med träning ! :)

2013-02-17 @ 17:42:05
URL: http://fromdepptopepp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0