Svull

Nae fy fan säger jag bara! Känner mig så jäkla värdelös så det är inte sant. Hetsätit som om jag aldrig sett mat förut! Vet inte vart de kommer ifrån?! Andas och bara ta nya tag imorgon. Jäkla skit! Nu ska jag bli frisk och här ska de bara vågas äta en ändaste liten skitsak.

Kommentarer
Postat av: Nina - mamma till Ebba

Usch, jag är precis likadan.... Det enda som funkar för mig är att räkna allt jag äter med viktväktarna. Annars kan jag kränga mat och onyttigheter tills det sprutar ur öronen, och ändå kan jag fortsätta att äta... :/ hur fan får man bort en sån dålig ovana? Jag kan liksom inte hälla upp lite godis i en skål och ta någon bit då och då, nej nej jag trycker i mig allt på typ 15 min! :(

2013-02-27 @ 20:32:40
URL: http://halmstadsmorsan.blogg.se
Postat av: Heidi

Haha neej ljust vill man nog inte få svettröv i ;) Dom är asköna!! Älskar dom! Enda nackdelen är att dom åker lätt ner i midjan tycker jag.

Och du, stressa in upp dig över en dag. Ta en dag i taget nu när du inte kan träna! Det är så lätt man blir omotiverad när man inte kan träna :( Ha inte så höga krav på dig själv! Den här dagen gör kanske att under 3,4 dagar har du några gram mer vätska i dig. Du går inte upp i fett!

2013-02-27 @ 20:49:58
URL: http://heidika.blogg.se
Postat av: Anonym

Detta kmr låta dumt men känns skönt och veta att man är ej ensam med och ha Hetsätningar .

Även den bästa faller! Du reser dig igen!! Du är ej ensam och jag tror på dig!!

2013-02-27 @ 21:32:12
URL: http://Mscharlie.blogg.se
Postat av: Ina

Du är inte ensam! Konstigt.. både jag och min bästa vän ( som dessutom bor 20 mil ifrån mig och som jag inte pratar med varje dag) har fallit tillbaka till gamla vanor + lite mer därtill sedan ett tag tillbaka. Piss! MEN VI SKA FIXA DETTA, VI 3! =)

2013-02-28 @ 20:46:10
URL: http://inas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0