Vågen

Jag har en hatkärlek till vågen. Den är på ett sätt en riktlinje men man kan lätt bli besatt av den. Vågen säger egentligen ingenting om hur du ser ut (typ iaf). Därför har jag ingen dirket målvikt. Jag har vägt mig ett par gånger mer i veckan, bla efter helgen och nångång mitt i veckan men nu har jag fått nog av den. Riktigt läskigt och släppa taget men jag måste för min egen skull. Så nu har jag inte en jäkla aning om vad den står på. Ganska skönt och känner mig inte stressad över den heller. Snarare mer pepp faktiskt! Jag tänker låta det vara så nu ett tag framöver tills jag typ har glömt bort den och sedan kan ta fram den med nöje (förhoppningsvis). 
 
Så kommer använda mig av måttband och kläder nu.
 
Appropå kläder. Denna BH använde jag typ alltid förr i tiden. Fyllde ut kuporna mkt VÄL! Nu rikigt jäkla glapp och den sitter knappt uppe längre. Helt stört.
 
 

Kommentarer
Postat av: Heidi

Shit vad liten du ser ut att vara :O ! AWESOME!

2013-07-09 @ 16:05:54
URL: http://heidika.blogg.se
Postat av: Pernilla

Det är otroligt skönt att släppa vågen! Lite läskigt precis som du säger, men det är ju inte så att man går helt bananas med maten när man inte väger sig. Om man bara tränar och äter som normalt ska man ju inte gå upp, eller hur? Jag har inte vägt mig nu på (snart) 2 månader. Det är jätteskönt att inte tänka på siffror och jag tänker inte väga mig igen om jag inte tror att jag har gått upp eller gått ner för mycket. Man mår bättre av att fokusera på sig själv än sina siffror!

Angående din bh så förstår jag dig mycket väl. Mina bröst är som små russin när jag tar på mig mina gamla bh:ar. Galet!

Svar: Dock vill jag ju neråt på vågen en bit till men vågar inte sätta någon siffra. Men ska prova såhär ett tag nu. Jag vill inte vara besatt av någon siffra.
mittfatass.blogg.se

2013-07-11 @ 18:35:32
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Postat av: Camilla

Hittade hit av en slump och måste ju säga VILKET KANONJOBB DU GJORT/GÖR !!!!
Är själv överviktig och har väl egentligen alltid kämpat med vikten. Nu är jag gravid med första barnet och jag är såå taggad att sätta igång med träning och kost så fort jag ammat klart!
Att hitta hit och se dina resultat gör mig bara mer sporead. Ska kika runt lite, är nyfiken på hur du äter/ätit under resans gång. Återkommer kanske med frågor!

2013-07-17 @ 23:58:58
URL: http://jeanpilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0